جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه
سرخط خبرها

خدمت رسانی ویلچری پنج هزار جوان داوطلب هلال احمر ویژه ایام شهادت امام رضا (ع) در مشهد | هلال احمر خدمات خود را در ۵ محور ارائه می‌کند

  • کد خبر: ۱۸۴۲۳۸
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۱
خدمت رسانی ویلچری پنج هزار جوان داوطلب هلال احمر ویژه ایام شهادت امام رضا (ع) در مشهد | هلال احمر خدمات خود را در ۵ محور ارائه می‌کند
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: طرح قدم به قدم با حضور بیش از ۵ هزار جوان داوطلب که از تمام استان‌های کشور در مشهد حضور یافته اند درحال اجراست.
حمید مداحی
خبرنگار حمید مداحی

پیرحسین کولیوند در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: جمعیت هلال احمر کشور با مدیریت میدانی هلال احمر خراسان رضوی و همکاری ۲۵ استان دیگر به استثناء استان‌های مرزی که در اربعین مشغول ارائه خدمات هستند، فعالیت‌های خود را در چند محور برای زائرین عزیز امام رضا (ع) ارائه می‌کند.

رئیس جمعیت هلال احمر در جلسه ستاد خدمات رسانی به زائران دهه پایانی ماه صفر که در مشهد برگزار شد، افزود: محور اول، وظیفه اصلی سازمان هلال احمر یعنی امداد و نجات است که هم در مسیر‌های پیاده روی زوار دهه آخر صفر و هم در خیابان ها، مواکب و محل تردد هیئت‌ها این خدمت رسانی در حال اجراست.

وی گفت: محور بعدی ایستگاه‌های ثابت و سیار درمانی بین مسیر پیاده روی و شهر‌ها است که در حال خدمات رسانی هستند.

کولیوند گفت: اسکان اضطراری محور بعدی خدمات هلال احمر است که به تمام دستگاه‌ها و سازمان‌های مردمی کمک‌های لازم ارائه می‌شود. این کمک‌ها شامل اقلامی برای تجهیز مکان‌های اقامتی موقت مانند پتو، زیرانداز یا چادر می‌باشد که با کمک سازمان هلال احمر بسیاری از ساختمان‌های اداری و سایر اماکن برای اسکان زائران مناسب سازی شده است.

وی افزود: طرح قدم به قدم با حضور بیش از ۵ هزار جوان داوطلب که از تمام استان‌های کشور در مشهد حضور یافته اند درحال اجراست. این جوانان در محدوده حرم مطهر رضوی خدمات ویلچر را برای افراد کم توان و مسن ارائه می‌دهند و این زائران را به سمت حرم منتقل می‌کنند. داوطلبان در این طرح به صورت ۲۴ ساعته و در سه شیفت ۸ ساعته در چهار گوشه حرم مطهر رضوی و با استفاده ۱۰۰۰ ویلچر به مردم خدمت رسانی می‌کنند. جلوه اتحاد و همدلی این طرح آنجایی نمایان‌تر می‌شود که داوطلبان جوان اهل سنت از استان‌هایی مانند کردستان، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و... در این طرح حضور چشمگیر داشتند که نشان دهنده ارادت تمام اقشار جامعه به امام رئوف است.

وی در پایان با اشاره طرح همسفران خورشید که چندین سال است در این روز‌ها انجام می‌شود، گفت امسال نیز این طرح در دستور کار هلال احمر قرار دارد و همکاران ما در حال خدمت رسانی به زوار حضرت رضا (ع) هستند.

محسن ذاکریان رئیس جمعیت هلال احمر خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: هلال احمر با ۱۱۰ پست امدادی در مسیر زوار پیاده رضوی در حال خدمت رسانی است و امسال فاصله بین پست‌های امدادی هلال احمر در مسیر‌های پیاده روی دهه آخر صفر را به ۵ کیلومتر کاهش داده ایم. وی افزود: اکیپ‌های سیار نیز به صورت مداوم در حال گشت زنی و ارائه خدمات هستند. در این طرح بیش از سیصد خودرو سبک و سنگین امدادی به کارگیری شده اند.

رئیس جمعیت هلال احمر خراسان رضوی خاطرنشان کرد: امسال هلال احمر با ظرفیت ارائه اقلام برای اسکان ۱۰۰ هزار نفر آماده خدمات به مراکز اسکان موقت است که در صورت نیاز این ظرفیت را افزایش می‌دهیم.

وی در پایان گفت: در صورت افزایش نیاز به اسکان در شهر مشهد، هلال احمر برای ایجاد مراکز اسکان اضطراری آمادگی کامل دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->